Anders Kampmann

Anders Kampmann

Anders Kampmann

Anders Kampmann (f. 1992) begyndte sin musikalske løbebane i Herning Kirkes Drengekor og og som drengesopran i La Boheme og Pelléas og Melisande på Den Jyske Opera. Efter at have vundet talentkonkurrencerne “Unge sangere”,  “Unge spiller klassisk” og “Unge synger klassisk” uddannede Anders sig på Guildhall School of Music and Drama i London og på Det Jyske Musikkonservatorium. Her studerede han hos Anne Øland.

Anders har haft titelrollen i Farinelli, Tamino i Tryllefløjten og roller i moderne operaer som Kommentarfeltet af Trygve Brøske og Intet af David Bruce.

Yderligere optræder Anders som oratorie- og koncertsolist i Händels Messias, Stainers The Crucifixion og Mozarts Requiem med landets førende orkestre, såsom Århus Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester, Randers Kammerkorkester, Operettekompagniet og Århus Sommeropera. Den unge tenor er nyligt omtalt som “[…]et stort håb i den danske operaverden” i Berlingske Tidende, efter han optrådte som solist for Herning Kirkes Drengekor på Carnegie Hall i New York.
I regi af Opera på Grænsen har Anders optrådt mange gange, herunder med Sønderjyllands Symfoniorkester i flere år ved sommerkoncerten “De skønneste toner”. Også i 2021 vil Anders kunne høres i Tinglev.

I “Grænsemageren”er Anders Christensen tildelt rollen som Helge Eich, Astrids kæreste, håndværker, 22 år.