Under hver begivenhed/koncert / arrangement vil der være et link til vores bookingside, til den aktuelle koncert, hvis det er muligt at købe billetter online.

Bemærk, at flere af arrangementerne er gratis, hvorfor der ikke er angivet et link til billetkøb

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Italiensk aften med musik og mad

6. oktober 2022 kl. 18:00 - 21:00

35EUR

Glad underholdning fra operaens og operettens verden samt gode sange fra musicals kan kun højne humøret og skabe en god stemning.

En sopran, en baryton og en pianist har sammensat et alsidigt musikalsk program til den italienske aften. Weinkontor Roberto Gavin fremtryller italienske smagsoplevelser.

Medvirkende:
Mette-Maria Øyen, sopran
Thomas Storm, baryton
Peter Møllerhøj, klaver

De musikalske indslag fordeler sig i tre afdelinger med italiensk portionsanretning indimellem.
Arrangementprisen indeholder musikalsk underholdning og mad. Drikkevarer tilkøbes.

Mette-Maria er dansk sanger i Den Fynske Opera og er uddannet på Hochschule für Musik i Weimar og på Musikhochschule i Lübeck. Hun har sunget en række operaroller f.eks. i La Boheme og Den Glade Enke.
Thomas Storm er uddannet operasanger på Operaakademiet på Det Kgl.Teater og arbejder nu som freelance-sanger og ved Den Fynske Opera.Synger bl.a.denne sommer – sammen med Mette-Marie Øyen i sommeropera med Odense Symfoniorkester.

Den danske pianist Peter Møllerhøj har sin grunduddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium og har siden taget specialuddannelse som akkompagnatør og kammermusiker på Royal College of Music i London. – En uddannelse han afsluCede med udmærkelse i 2005. Som repeItør og akkompagnatør har Peter Møllerhøj arbejdet på Det Kongelige Teater, Den Fynske Opera, Den Ny Opera, Den Jyske Opera, Det Ny Teater, Musikteatret Undergrunden, Opera Hedeland, FesIval Lyrique en Mer, Frankrig og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Detaljer

Dato:
6. oktober 2022
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Pris:
35EUR

Arrangører

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig
Opera på Grænsen

Sted

Dansk Centralbibliotek i Flensborg
Norderstraße 59
Flensborg, 24939
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside