Under hver begivenhed/koncert / arrangement vil der være et link til vores bookingside, til den aktuelle koncert, hvis det er muligt at købe billetter online.

Bemærk, at flere af arrangementerne er gratis, hvorfor der ikke er angivet et link til billetkøb

Seneste afsluttede Begivenheder

Kabaret Nostalgi

Flensborghus Norderstr. 76, Flensborg

Så er det tæt på med den spændende, nye Kabaret Nostalgi, som er en ny opførelsesform for Opera på Grænsen, som har premiere på Flensborghus i Flensborg. Det kan stadig købes billetter ved benyttelse af linket nedenfor eller ring på telefon +49 461 14408125. (Sydslesvigsk Forenings sekretariat)

Spansk aften

Dansk Centralbibliotek i Flensborg Norderstraße 59, Flensborg

Arrangement i samarbejde med det danske bibliotek i Flensborg.  Sopranen Mette-Maria Øyen og tenoren Thomas Storm synger spanskinspirerede sange og fortæller udervejs. Britt Krog Grønnebæk akkompagnerer. Der serveres tapas-tallerken undervejs.

De skønneste toner – Operaeftermiddag i Tinglev

Koncert Arenaen, Zeppelinvej, Tinglev Zeppelinvej, Tinglev

En skøn eftermiddag i det fri med Sønderjyllands Symfoniorkester dirigeret af Tecwyn Evans og med fire stjernesangere solister: Sibylle Glosted og Iben Silberg (sopraner), Simen Bredesen (tenor) og Fredrik Rolin (baryton). Der vil være værker af Berlin, Morricone, Bizet, Loewe, Donizetti, Webber, Dvorak, Kalman mfl.