Iben Silberg

Iben Silberg

Sopranen Iben Silberg afsluttede i maj 2012 sin uddannelse på Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole som elev af Lars Waage, Bodil Øland og Kirsten Buhl Møller med sideløbende sangcoaching hos pianisten Ulrich Stærk. Herefter blev hun optaget i Solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun debuterede i november 2014. Her er Iben blevet undervist af docent i klassisk sang, Bodil Øland og repetitør, Søren Rastogi. 

Iben er en ofte brugt koncertsolist, senest i Brahms Requiem med Fredericia Byorkester. Før det har har hun bl.a. sunget Mozarts Requiem med Aarhus Symfoniorkester og sunget partiet Poussette i operaen Manon på Copenhagen Opera Festival med blandt andre Patricia Petibon. Hun har ligeledes sunget solistpartierne i Fynsk Forår, Händels Messias og Mendelssohns Hör mein bitten med Kor72, Vejle Symfoniorkester og Fredericia Byorkester. 

Ved siden af sit solistiske arbejde er Iben ansat som 2. sopran i DR Koncertkoret og derudover er hun ansat som sanger ved Københavns Domkirke, Vor Frue.