Stine Elbæk Gomard

Stine Elbæk Gomard

Stine Elbæk

Stine Elbæk Gomarder medstifter af Opera på Grænsen og har for Opera på Grænsen bl.a. sunget med Sønderjyllands Symfoniorkester på den store udendørs scene i Tinglev Byskov, på Folkehjem i Aabenraa, med SMUK i Haderslev m.m. Hun er sammen med Iben Silberg dukket op på uventede steder som Lagkagehuset, Burger King mv. i det såkaldte “Guerilla Opera Attacs”. Stine er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium.

I regi af Aarhus Unge Tonekunstnere har Stine medvirket i gadeopera i Aarhus og workshops til udvikling af nye operaformer. Derudover har Stine medvirket i operaerne Poppeas Kroning på Københavns Musikteater (2011) og Line Tjørnhøjs opera Stabat Mater på Helsingør Teater (2007). Stine er en af de mest brugte sangere i Silkeborg Operavoce, senest i rollen som Cuningonde i koncertopførelsen af Candide (2019 og som også byder på rollen som Hans i  koncertopførelsen af Humperdincks Hans og Grethe samme sted.

Desuden er Stine en dedikeret sangpædagog, og har sin daglige gang med sangelever i Kolding musikskole. Ved siden af sangen dyrker Stine passioneret sin nebengeschäft som violin-spillemand med dansk og svensk folkemusik og leder spillemandsorkesteret ‘Gjern Spillemænd’.