Liveopførelse af udsnit fra operaen Grænsemageren den 19.juni 2020 kl.17-18 på Folkehjem i Aabenraa

Vigtige aktører i live-opførelsen af udsnit fra Grænsemageren: Signe Asmussen (lyrisk-dramatisk sopran) i rollen som H.P.Hanssens hustru Helene og Erik Kaltoft (kunstnerisk leder og akkompagnatør)

I samarbejde mellem “Livekoncerten” og “Opera på Grænsen” er det blevet muligt at lave en live-transmission over facebook i form af en times kommenteret (forkortet) udgave. Og det er ingen ringere end komponist og librettist Bo Gunge, der vil være det fortællende bindeled i opførelsen.
Livekoncerten foregår på Folkehjem. Det er Berit Barfred-Christensen, Iben Silberg, Signe Asmussen og Anders Kampmann er synger dele af deres roller i den samlede opera. Musikledsagelsen ligger trygt i hænderne på kunstnerisk leder Erik Kaltoft.
Det er et historisk drama om danskhed “on location” her i det sønderjyske. Uropførelse af det samlede værk på godt 2 timer med fuldt orkester (Sønderjyllands Symfoniorkester) er blevet udskudt på grund af Coronakrisen, men Livekoncerten byder på en lille forsmag til jer, der bare ikke kan vente. Der er løfte om følelser og skønsang i opførelsen.
Hele operaen var et af de store elementer i hele fejringen i 100-året for Genforeningen. Der kommer senere nyt om datoerne for yderligere opførelser, herunder opførelse i fuld længde.

Gå ind på facebook under “Livekoncerten” eller “Opera på Grænsen” for at finde linket til koncerten den 19.juni kl.17-18.