Skønsang i Byskoven i Tinglev lørdag den 18.juni 2022 kl. 15 – 17

Du kan få en herlig oplevelse på Friluftsscenen i Byskoven i Tinglev den 18.juni 2022.
Det er Opera på Grænsen, Tinglev Forum og Aabenraa kommune der er indbydere til denne dejlige koncert med supergode sangere.

Billetlink: v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/104731?

Julie Meera Albertsen
er lyrisk sopransanger uddannet på konservatorierne i Aarhus og København samt senest på Operaakademiet, hvor hun dimitterede i 2017.
Hun debuterede på Det Kongelige Teater i 2015 som Barbarina i Elise Kragerups opsætning af Figaros Bryllup. I foråret sang hun rollen som Cio-Cio San i Madame Butterfly. Og i sæsonen 22/23 kan hun opleves i titelrollen som Rusalka på Den Fynske Opera.
Julie har tillige medvirket som solist med bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkester, Figura Ensemble, Akademisk Kor og Orkester, Københavns Kantatekor, Athelas Sinfonietta og Prinsens Musikkorps.
Julie har i 2017 modtaget både Danmarks Nationalbanks rejselegat og Edith Allers Mindelegat.

Julie Meera Albertsen

William Jønck Pedersen 

er barytonsanger uddannet fra Guildhall School of Music and Drama, Hochschule for Musik und Teater i München og på det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har sunget roller som Guglielmo i Cosi fan tutte, Belcore i Elskovsdrikken, Marullo i Rigoletto samt en række andre roller i operaer og operetter. I den forgangne sæson sang han Ken Skade i Kasper Holtens og Adam Prices bearbejdning af Den Glade Enke på det Kgl. Teater. 

Louise Schrøder 

er uddannet pianist med speciale i akkompagnement og repetition fra Syddanske Musikkonservatorium i 2006. Hun har i en 10 årig periode været musikalsk leder i turnekompagniet Den rullende Opera. Et kompagni, der havde som formål at opføre komisk opera på en ny måde og i intime rammer. 
Louise har og har haft et utal af opgaver som akkompagnatør og pianist i mange sammenhænge: auditions, kor-repetitionon, kammerkoncerter og lied-koncerter.