Kabaret Nostalgi opføres nu også i Tønder og Aabenraa

Vi har i 2023 haft to vellykkede opførelser af vores første kabaret: “Kabaret Nostalgi”, som i enkle sceniske rammer består af en række kendte danske og tyske cabaret og revyviser. Revyen er delt op i to afdelinger med pause imellem.
Det er sikre navne, der optræder på scenen: operasangerne Signe Asmussen (sopran) og Bo Kristian Jensen (tenor). Flyglet betjenes på fornemste vis af Erik Kaltoft. Se billede.
Både Erik Kaltoft og Signe Asmussen er kendt fra opførelserne af Bo Gunges opera Bo Gunges “Grænsemageren” på Alsion i 2022 (med “forløberen” Grænser for Venskab, der blev opført på Folkehjem i 2021).
Erik Kaltoft var kunstnerisk leder og pianist, da vi opførte Grænsemageren og Signe Kaltoft har i 2023 fået tildelt den fornemme Willhelm Hansen ærespris for sit alsidige virke som sanger, musiker og multikunstner. Så det er værd at høre alle 3 kunstnere folde sig ud.
Opførelsen i Tønder foregår i Kaiserhalle i Tønder Kulturhus og er resultat af et samarbejde med Tønder Teaterforening (Teater Syd) og med økonomisk støtte fra Toosbuys Fond. Opførelsen i Aabenraa foregår på Folkehjem og støttes af Aabenraa Kommune.
Billetter kan købes via disse link (hhv. Tønder og Aabenraa):

https://teatersyd.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/118480  (Tønder)


https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/118482.     (Aabenraa)