Samarbejdsaftale mellem Opera på Grænsen og Aabenraa kommune for 2021-2023

Vi har netop måtte aflyse vores Nytårskoncert med Iben Silberg, Per Jellum og Julia Tabakowa på Folkehjem her i januar på grund af coronasituationen.
Den gode nyhed er, at vi lige inden jul kunne indgå en aftale med Aabenraa kommune om samarbejdet i de næste 3 år. Formålet med aftalen er at fremme kendskab til og interesse for klassisk musik, opera og operette i en form og sammenhæng, som mennesker i alle aldre kan samles om. Det vil i aftaleperioden primært ske i samarbejde med Tinglev Forum om afholdelse af sommerkoncerten “De skønneste toner”.
Selv om rammebeløbet er begrænset til 76.000 kr pr.år, så er vi glade for, at det giver 3 års arbejdsro, så også det gode samarbejde med Sønderjyllands symfoniorkester som vigtig partner kan fortsættes.

Vi forventer, at det også i 2021 er så meget styr på Corona-situationen, så vi kan medvirke i “De skønneste toner” igen i år. Vi har udvalgt årets professionelle sangsolister, som rummer to ny kunstnere i truppen:
sopranen Francine Vis
barytonen Teit Kanstrup

Francine Vis
Teit Kanstrup

Francine er født og opvokset i Holland, uddannet ved konservatoriet i Amsterdam og videreuddannet på Operaskolen i København.
Teit er født og opvokset i Roskilde, hvor han har sunget i Domkirkens drengekor. Han er uddannet på konservatoriet i København og herefter i 3 år på Royal Academy of Music i London.

Og så er der to kendte gensyn fra tidligere koncerter:
sopranen Frederikke Kampmann
tenoren Anders Kampmann


Der kan læses mere om alle 4 sangere under “vore kunstnere” her på hjemmesiden.

Frederikke Kampmann
Anders Kampmann